2. About EUMORA

Bar Ajaib EUMORA adalah satu produk terbaru di mana sumber bahan asasnya adalah dari Austria. Bar serbaguna ini mengandungi bahan aktif semula jadi untuk merawat dan menjaga kesihatan kulit. EUMORA Facial Bar merupakan facial bar ALL IN ONE yang memang ajaib. Hanya 3 minit sehari sahaja anda akan dapat melihat perubahannya. Wajah anda akan bertambah cantik dan berseri. EUMORA adalah 100% semulajadi.

Eumora mengandungi algae yang kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral serta menggunakan teknologi Eropah, berfungsi mengembalikan keremajaan dan mengatasi masalah kulit. Sabun ini 100% diperbuat daripada bahan semulajadi tanah liat salji (Heilmoor Clay), hormon tumbuh-tumbuhan, herba dan algae. Ia membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut jerawat, liang roma besar, tona kulit tidak sekata dan sebagainya. Selain itu, anda juga dapat menjimatkan wang kerana sabun ini semua dalam satu di mana anda tidak perlu lagi membeli pembersih muka, penyegar, pelembab, skrub, syampu, penyegar bau badan dan sebagainya.
Herba dan Nutrien yang terkandung dalam Bar ini terhasil dari gabungan ratusan herba, bahan organik, hormon tumbuhan, antibiotik semula jadi dan lain-lain bahan semula jadi yang bercantum untuk mengeluarkan satu bahan ajaib yang pekat dan kaya dengan bahan-bahan organik semula jadi yang digelar sebagai ‘Moor’.
Bahan-bahan organik semula jadi inilah yang menganugerahkan ‘Deep Moor’ suatu keajaiban therupatik dan wajah menjadi lebih muda serta dapat merawat penyakit. Sesungguhnya banyak penyelidikan secara klinikal telah membuktikan bahawa ‘Deep Moor’ pantas menyerap ke kulit dan berkemampuan menjadi sebagai terapi holistik keseluruhan sistem tubuh.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: